ახალბედა მასპინძლის გზამკვლევი

"ახალგაზრდა მასპინძლის გზამკვლევი" ივ. ჯავახიშვილის სახელობის თბილისის სახელმწიფო უნივერსიტეტის ტურიზმის განვითარების ინსტიტუტის ბლოგია და მისი მიზანია სტუდენტებს მიაწოდოს სალექციო კურსისათვის აუცილებელი მასალები და სხვა საინტერესო ლიტერატურა

შესავალი ტურიზმისა და მასპინძლობის მენეჯმენტში I

თემა 1 – მასპინძლობის ინდუსტრია
თემა 2 – ტურიზმის არსი
თემა 3 - ტურიზმი და ეკონომიკა
თემა 4 – სასტუმრო ბიზნესი – განვითარება და კალსიფიკაცია
თემა 5 – ოპერაციები სასტუმროების და ოთახების განხრით
თემა 6 – სასტუმროს ოპერაციები: საკვები და სასმელი
თემა 7 - თემა 7 - კულინარიული ხელოვნება და რესტორნის ბიზნესი – განვითარება და კლასიფიკაცია 
თემა 8 - რესტორნის ოპერაციები
თემა 9 - მართული მომსახურებები
თემა 10 - სასმელები
თემა 11 - რეკრეაცია და დასვენება
Email ThisBlogThis!Share to XShare to FacebookShare to Pinterest

No comments:

Post a Comment

Home
Subscribe to: Posts (Atom)

Pages

  • Home
  • შესავალი ტურიზმისა და მასპინძლობის მენეჯმენტში I
  • სასტუმრო მენეჯმენტი
  • ტურის გამყოლის (გიდის) ბიზნესი

Blog Archive

  • ▼  2014 (11)
    • ▼  May (4)
      • შესავალი ტურიზმისა და მასპინძლობის მენეჯმენტში 1
      • შესავალი ტურიზმისა და მასპინძლობის მენეჯმენტი 1
      • შესავალი ტურიზმისა და მასპინძლობის მენეჯმენტში 1
      • შესავალი ტურიზმისა და მასპინძლობის მენეჯმენტში 1
    • ►  March (5)
    • ►  January (2)
  • ►  2013 (26)
    • ►  December (5)
    • ►  November (6)
    • ►  October (11)
    • ►  September (4)

About Me

View my complete profile
Awesome Inc. theme. Powered by Blogger.