საგანი: სასტუმროს ოპერირება
და მენეჯმენტი
1.
შესავალი, სასტუმრო
ინდუსტრიის მიმოხილვა სასტუმრო ინდუსტრიის განვითარების პროცესი.
2.
სასტუმროს გახსნის ხელოვნება და მეცნიერება.
3.
on-line ფასწარმოქმნა – სასტუმროების
პრაქტიკის ანალიზი;
4.
მომხმარებელთან
ურთიერთობის მენეჯმენტი.
5.
სასტუმროების მართვის ორგანიზება.
6.
სასტუმროს
ფუნქციური ორგანიზაციული დიზაინი.
7.
სასტუმროს გენერალური მენეჯერი.
8.
ფრონტ-ოფისის მენეჯერის საქმიანობა.
9. შემოსავლების მენეჯმენტი.
10.
ოთახების დალაგების ორგანიზაციები – ისტორია, მიზანი,
სტრუქტურები და პერსონალი.
11.
საინჟინრო საქმე.
12. სურსათისა და სასმელის ოპერირებების
მენეჯმენტი განთავსების ორგანიზაციებში, მისია და მიზნები.
13. სურსათით მომსახურების პერსონალი.
14. კვებისა და სასმელით უზრუნველყოფა.
15. სასტუმროს სასმელით
ოპერირებების ორგანიზება და მენეჯმენტი.
16. მარკეტინგი, როგორც პროცესი.
17. მომხმარებელთა მიერ გადაწყვეტილების
მიღება სასტუმროს შერჩევისას.
18. სასტუმროს გაყიდვების
ორგანიზება და ოპერირება.
19.
სასტუმროს
ფინანსური აღმასრულებელი.
20. სასტუმროს შესყიდვების
ფუნქცია.
21.
მასპინძლობის
მომავალი.
22.
ადამიანური რესურსების სტრატეგიული და ოპერაციული როლი
– წარმოქმნილი მოდელი.
შეფასების კრიტერიუმი: 40% (4 ფუნდამენტური
საკითხიდან თითოეული ფასდება 10 ქულით).
literatura: Hotel
Management and Operations, 4th edition – Denney Rutherford,
Michael O’Fallon,
Willey & Sons, Inc, NJ, USA, 2007
No comments:
Post a Comment